Blote voeten

Vaak hebben we ons hoofd in de wolken en denken en piekeren over gisteren, over morgen. Wanneer we met onze voeten bezig zijn, staan we letterlijk in het nu en dat lucht op! We zouden ze wat vaker mogen vertroetelen, die mooie voeten van ons, die ons overal naartoe brengen.

Het programma duurt een uur, wat houdt het precies in?

  • We gaan met blote voeten onze tuin in, op het gras want we houden het zacht vandaag, en doen een aantal oefeningen. Geen gekke dingen hoor. Ik houd ook van de voetjes op de grond houden.
  • Daarna gaan we naar binnen waar je een heerlijk voetenbadje krijgt met een kop thee van kruiden naar keuze uit eigen tuin. Kop bio koffie mag ook hoor.
  • Als afsluiting masseer ik met een heerlijke crème je voeten. Mocht je liever  je eigen crème mee willen nemen dan kan dat natuurlijk.
  • Kortingsbon voor korting op mijn eco kaarsen BrassiCandles

Bovenstaande is geen therapie. Dat wil ik even benadrukken. Natuurlijk is het wel heel heilzaam. Je hoeft je voeten van te voren niet te wassen hoor, ze worden tijdens het wandelen mogelijk toch weer wat vies. Geknipte nagels stel ik wel op prijs. Neem je ook je slippers of sandalen mee? We laten ons verrassen door het weer.

De prijs is € 25,00