De Groene Varkens op jouw evenement?

Let op: Deze activiteit staat voorlopig even stil. De nieuwe biggen moeten eerst goed aan ons en aanrakingen wennen. Het is weer een heel ander ras met andere karaktereigenschappen. Iedereen is wel van harte welkom op zondag 7 oktober op de open dag van 13:00 uur – 16:00 uur.

In goed onderling overleg, is het mogelijk dat wij met De Groene Varkens komen op jouw groene buiten-evenement! De varkens vinden het leuk om, net als wij, eens buiten de deur te eten. Reizen met varkens mag niet zomaar. Er moeten eerst ‘paspoortjes’ aangevraagd worden om tijdelijk naar een ander landje te mogen 😉

Wij komen gratis maar het onderstaande dient door de organisatie van het evenement verzorgd te worden.

  • De organisatie zorgt voor een geldig, grondgebonden UBN nummer. Indien niet aanwezig kan men deze  hier aanvragen. Hier zijn kosten aan verbonden. Ongeveer € 30,00.
  • Een weide waar de varkens in mogen wroeten en die omheind is. De Groene Varkens worden vervoerd in een vervoerswagen. Deze moet op de plek terecht kunnen. Deze dient dan tevens als schuilgelegenheid voor de varkens.
  • Reiskostenvergoeding. Max. reistijd is een uur.
  • De organisatie zet zich tijdens het evenement actief in voor het bewaren/verzamelen van eetbaar groente – en fruitafval voor de varkens voor die dag. Op deze wijze wordt eetbaar afval meteen verwerkt 🙂